Omgeving van Haus Berwang

In de omgeving van Haus Berwang barst het van de activiteiten, de prachtige natuur en de avontuurlijke bergen. Vervelen staat hier zeker niet op het programma. De Zugspitz Arena is geschikt voor elk weertype en seizoen. Maak een fietstocht door de bergen of beklim de toppen van de bergen in de zomer en ga in de winter van één van de talloze skipistes die in de omgeving zijn. Enkele skiliften zijn ook in het zomerseizoen geopend.

Omgeving van Berwang

Haus Berwang ligt op zo’n 800 km rijden vanaf Utrecht en ligt net over de Duitse grens in Oostenrijk. Je hebt geen autobahnvignet nodig om de accommodatie te bereiken. In de buurt van Haus Berwang zijn talloze bergmeren, zoals Heiterwanger See en de Plansee, skiliften op nog geen 100 meter afstand en een tweede grote supermarkt op nog geen 5 minuten rijden.

Tips in de omgeving van Berwang

Heiterwanger See en Plansee

De Heiterwanger See of Plansee is een ideale plek voor een dagje uit. Er vaart er een rondvaartboot, je kunt er zwemmen, vissen en duiken. In de winter worden de meren omringd door besneeuwde bergtoppen.

Skiliften

De liften zijn in de winter geschikt om naar de skipistes te gaan en in de zomer ideaal om de bergtoppen te verkennen, zonder al teveel moeite te hoeven doen.

Ontdek de Zugspitz Arena

De berg Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg in de Zugspitz Arena. Ideaal om te skiën, te langlaufen en andere wintersporten. In de zomer is de omgeving de uitvalbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Bergroller Bichlbach

Op nog geen 5 km afstand van Haus Berwang vind je Bergroller Bichelbach. Je begint bovenaan de berg met een soort grote step, waarmee je naar beneden gaat. Geniet op je eigen tempo van de prachtige omgeving en de mooie natuur. De tocht is zo’n 10 kilometer lang en hoe snel je gaat, bepaal je helemaal zelf!

Handige informatie

Interactieve kaart

Plattegrond (.JPG)

Webcam Berwang

Prijzen Sonnalmbahn